Advies over draad en garen

Leernaaimachine.nl verkoopt een aantal typen draad. Wij raden u echter aan om Amann Serafil monofilament polyester garen te gebruiken omdat dit sterker is.

Alle 20 en 40 Serafil-garen in onze webshop zijn waterafstotend. U herkent dit aan de afkorting WR (Water Repellent) op de klos. Dit garen heeft een hydrofobe deklaag welke helpt bij de naden waterdicht te maken. Bij het bestellen van het Serafil-garen kunt u kiezen uit een beperkt aantal kleuren. Deze leveren wij direct uit voorraad. Andere kleuren en diktes kunnen geleverd worden op aanvraag. Mailt u hiervoor naar info@leernaaimachine.nl.

Serafil 20 is de dikte die we aanraden om te gebruiken op de basic naaimachine. Serafil 40 en de andere polyester- en nylondraden zijn ook erg geschikt voor gebruik met de leernaaimachine, maar kunnen een iets minder grote belasting aan. 

Serafil 10 is uitsluitend geschikt voor de Heavy Duty One en Shoe.

Serafil 8 is het dikste en sterkste garen dat we leveren. Vooral mooi om een stiksel mooi dik aan te zetten.

Mocht het een probleem opleveren dat er maar weinig draad op de spoeltjes past, dan raden wij u aan daar een dunner garen voor te kiezen. De aantal kleuren is nog beperkt maar mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen wij deze altijd voor u bestellen.

info@leernaaimachine.nl
06 24 45 65 85

Taalkeuze

© 2016 - 2024 Leernaaimachine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel