Navigatie

Nieuws

Beursaanbieding geldig tot 13 mei 2019

Zoals al eerder vermeld stonden wij op zaterdag 13 april op de Dutch Knife Exhibition te Tiel. Ter gelegenheid van deze deelname krijgt u tot 13 mei 2019 bij een bestelling van € 25,= of meer deze van ons gratis thuisgestuurd. Deze aanbieding geldt uitsluitend voor toezending binnen Nederland of België. Gebruik hiervoor kortingscode DKE2019.

Ilse, 13 april 2019

Leernaaimachine aanwezig op beurs in Tiel

Op zaterdag 13 april aanstaande zal leernaaimachine.nl als standhouder aanwezig zijn op de Dutch Knife Exhibition. Locatie van deze messenbeurs is de Hoogkellenseweg 7 (4004 JB) te Tiel. De beurs is geopend van 9.00 tot 17.00 uur en de toegangskosten bedragen € 9,00. Dus mocht je de leernaaimachine van dichtbij willen zien, bezoek ons dan in Tiel. De website van de beurs is www.dkeshow.nl.

Wie weet tot ziens!

Ilse, 25 maart 2019

Leernaaimachine ook in het Duits

Vanaf komende week zal onze webshop ook in Duitsland te vinden en te lezen zijn. Gezien de vraag die er is naar 'onze' leernaaimachine hopen we ook Duitse klanten van dienst te kunnen zijn.

Ilse, 29 juli 2017

Vernieuwde webshop

Voor bezoekers die al vaker een bezoek aan deze website hebben gebracht zal het al zijn opgevallen: sinds een week zijn we over naar nieuwe software voor onze webshop. Voor ons als ondernemers wordt het werk hiermee een stuk makkelijk doordat wij nu niet meer gebonden zijn aan één pc maar gewoon altijd en overal onze website kunnen beheren. Wij verwachten u door deze wisseling nog beter en vooral sneller van dienst te kunnen zijn. Voor u als klant hopen we dat u alles nog steeds goed en duidelijk kunt vinden op onze site.

Nieuw op onze site is de handleiding in PDF-formaat. Hierin worden de basisbeginselen voor het werken met machine uitgelegd.

Ilse, 19 maart 2017


Nieuwe ondernemer aan het stuur

In verband met uitbreiding van zijn andere ondernemingen, heeft Cor van Marion besloten afstand te doen van zijn webshop leernaaimachine.nl. Vanaf maart zet ik de webwinkel, samen met mijn vriend Leendert (en tevens broer van Cor), voort. Dus mocht u vragen hebben of informatie willen, dan zult u nu ons aan de lijn of mail krijgen. Wij hopen u, net als onze voorganger, goed van dienst te zullen zijn.

Ilse, 22 februari 2016

© 2016 - 2019 Leernaaimachine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel