Navigatie

Verzending en levering

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling geleverd krijg?
Zodra wij uw bestelling en betaling daarvan ontvangen hebben, nemen wij uw bestelling direct in behandeling. De eerstvolgende werkdag geven wij uw pakket mee aan onze vervoerder. Vervolgens heeft u uw bestelling dan twee dagen later in huis.

Waarom zijn de verzendkosten zo hoog als ik alleen maar wat kleine producten bestel?
Zeer waarschijnlijk heeft u in uw bestelling ook één of meerdere klosjes draad zitten. De klossen draad zijn te groot om door de brievenbus te passen. Daarom moeten ze als pakketje worden opgestuurd.

Ik heb een track&tracenummer ontvangen per mail maar als ik daarop zoek krijg ik een foutmelding. Gaat het wel goed?
Een enkele keer komt dit voor. De volgende dag is de levering meestal wel weer zichtbaar via de website van de vervoerder. Het is een bij ons bekend probleem maar de oorzaak en oplossing hebben we helaas nog niet gevonden.

Kan ik ook gebruik maken van Kiala voor het versturen van mijn bestelling?
Ja hoor, als u dat wilt leveren we via Kiala.

  • U kunt bij uw bestelling in de opmerking vermelden dat u verzending wenst via Kiala. Ook kunt u hier het door u gewenste Kiala-afhaalpunt vermelden (check hiervoor www.kiala.nl).
  • Kies bij betaalmethode voor 'Overmaken naar IBAN-code: NL70 INGB 0007 0368 86' en maak het totaalbedrag van uw bestelling over plus daarbij de Kiala-verzendkosten (€ 3,95 binnen Nederland en € 7,50 voor levering naar België).
  • Kies als betaalmethode: 'Betalen bij afhalen'.
  • Zodra wij uw bestelling en betaling binnen hebben, zullen wij uw bestelling klaarzetten en afgeven bij het voor ons dichtstbijzijnde Kialapunt.
© 2016 - 2018 Leernaaimachine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel